Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Hennaplus Kleurverzorging

(1 artikel)
Bekijk alles
Hennaplus Kleurverzorging (1 artikel)
Bekijk alles

Hennaplus haarverzorging

Hennaplus is een Nederlandse haarverzorgingslijn die zachte, natuurlijke producten voor het kleuren en het behouden van haarkleur biedt. Dit merk valt onder het bedrijf Frenchtop Natural Care Products BV, dat al meer dan 35 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen en het distribueren van haar- en huidverzorgingsproducten en voedingssupplementen geïnspireerd door natuur. De producten van Hennaplus zijn zorgvuldig ontwikkeld en staan bekend om hun prachtige kleurresultaat, optimale verzorging en ingrediënten van uitzonderlijke kwaliteit. Naast verschillende haarkleuring producten, zijn er ook producten voor het verzorgen van gekleurd haar te vinden in het assortiment van Hennaplus. Laat uw haarkleur stralen met de herstellende en voedende haarverzorgingsproducten van Hennaplus!

Verzorgende producten voor optimaal kleurbehoud

Het verzorgen van gekleurd haar gaat verder dan alleen maar het bijwerken van uitgroei of het dekken van grijze haren – om de haarkleur intensief en glanzend te behouden, biedt Hennaplus een aantal haarverzorgingsproducten aan. De Hennaplus Hairwonder en de Hennaplus Colour Boost shampoos en verzorgende crèmes voor gekleurd haar verfrissen de haarkleur, versterken de haarstructuur en geven het haar een prachtige kleur- en glansboost! Deze producten zijn zorgvuldig samengesteld op basis van milde, natuurlijke ingrediënten zoals rode ginseng, essentiële mineralen en steenkristallen.

Hennaplus online bestellen

Om uw natuurlijke kleur meer nuance en diepte te geven of om gekleurd haar snel te verfrissen, is er de Hennaplus Colour Mousse. Deze unieke kleurmousse geeft het haar niet alleen maar een uitwasbare stralende kleur, maar beschermt het haar ook tegen hitte en geeft fijne haren meer structuur voor een optimaal stijlbaar resultaat! Hennaplus Colour Mousse is verkrijgbaar in zeven verschillende prachtige tinten, en de kleuren Golden Blond, Hazelnut en Brown zijn ook geschikt bij het camoufleren van de eerste grijze haren. Breng uw natuurlijk of gekleurd haar weer tot leven snel en veilig, zonder parabenen of ppd!

Hennaplus haarverzorgingsproducten online bestellen

Geef uw haarkleur een optimale verzorging en een briljante glans met Hennaplus haarverzorgingsproducten! Deze natuurlijke, weldoende producten zijn veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Heeft u vragen over Hennaplus of krijgt u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].