Hennaplus permanente haarkleuring

Hennaplus is een Nederlandse haarverzorgingslijn die zachte, natuurlijke producten voor het kleuren en het behouden van haarkleur biedt. Dit merk valt onder het bedrijf Frenchtop Natural Care Products BV, die al meer dan 35 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen en het distribueren van haar- en huidverzorgingsproducten en voedingssupplementen geïnspireerd door natuur. De producten van Hennaplus zijn zorgvuldig ontwikkeld en staan bekend om hun prachtige kleurresultaat, optimale verzorging en ingrediënten van uitzonderlijke kwaliteit. In het assortiment van Hennaplus zijn er langdurige, intensieve permanente haarkleuring producten te vinden. Deze haarkleuren bieden een prachtig, glanzend kleurresultaat die tot circa 3 maanden houdt!

Prachtige kleur en glans door middel van natuurlijke ingrediënten

De ultra milde formules van Hennaplus permanente haarkleuren zijn verrijkt met de fijnste gecertificeerd biologische extracten en verzorgende ingrediënten voor gezond, glanzend en fluweelzacht haar! De Hennaplus Colour Powder haarkleuringen zijn 100% natuurlijk, zonder enige synthetische toevoegingen. Deze kleuring op basis van natuurlijke hennapoeder is verkrijgbaar in vijf prachtige tinten die het haar de beroemde hennaglans en prachtige warme kleurnuances geven! De Hennaplus Long Lasting Colour bevat natuurlijke ingrediënten zoals zonnebloemzaadextract, rooibos, groene thee, ginseng, hop, kamille en rozemarijn die het kleurproces ondersteunen en de haarstructuur versterken. Alle Hennaplus producten zijn vrij van ppd, een werkzame stof gevonden in vrijwel alle permanente haarkleuren, die ernstige allergische reacties kan veroorzaken. Door de milde, natuurlijke ingrediënten en een lage dosering ammonia is Hennaplus ook optimaal geschikt voor de gevoelige hoofdhuid! Met de permanente Hennaplus haarkleuren krijgt u een prachtig, glanzend resultaat op een zachte, natuurlijke manier. Een ware weldaad voor het haar en de hoofdhuid!

Hennaplus permanente haarkleuring online bestellen

Geef uw haar een prachtige, langdurige kleur en glans met de permanente Hennaplus haarkleuren! Deze natuurlijke, verzorgende producten zijn veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Heeft u vragen over Hennaplus of Ontvangt u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag voor u klaar staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].