We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Hennaplus semi permanente haarkleuring

Hennaplus is een Nederlandse haarverzorgingslijn die zachte, natuurlijke producten voor het kleuren en het behouden van haarkleur bieden. Dit merk valt onder het bedrijf Frenchtop Natural Care Products BV, die al meer dan 35 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen en het distribueren van haar- en huidverzorgingsproducten en voedingssupplementen geïnspireerd door natuur. De producten van Hennaplus zijn zorgvuldig ontwikkeld en staan bekend om hun prachtige kleurresultaat, optimale verzorging en ingrediënten van uitzonderlijke kwaliteit. Hennaplus biedt ook intensieve, subtiel vervagende semi permanente haarkleuren aan voor iedereen die van een prachtige tint en glans wil genieten zonder opvallende uitgroei naar een paar maanden!

Stralende, subtiel vervagende haarkleuren met Hennaplus Colour Creations

De semi permanente haarkleuringen van Hennaplus zorgen voor een duurzaam kleurresultaat dat tot 24 wassingen houdt. De Hennaplus Colour Creations met natuurlijke Boswelia extract en SoftCare aminozurencomplex verzorgt het haar en de hoofdhuid intensief en dekt grijze haren tot wel 100% - zonder ammonia! Het haar krijgt een onweerstaanbare glans en een prachtige, rijke kleur die subtiel vervaagt. De Hennaplus Color Creations is verkrijgbaar in maar liefst 18 kant-en-klaar kleuren en daarnaast zijn er drie mix kleuren waarmee elke tint mogelijk is te creëren, snel en gemakkelijk!

Natuurlijke, grijsdekkende haarkleuring voor mannen

De Hennaplus Men´s Own semi permanente haarkleuring zonder ammonia dekt grijze haren en geeft het haar een rijke, levendige kleur in slechts 5 minuten! De Colour Match technologie zorgt ervoor dat het resultaat altijd perfect natuurlijk en onopvallend is, en door Slow Fade technologie blijft de kleur tot 6 weken behouden. De grijze haren worden gematcht aan de natuurlijke haarkleur waardoor u de klok terugdraait en er jaren jonger uitziet! Uiteraard is de Hennaplus Men´s Own ook geschikt voor baarden en snorren zodat geen één grijs haartje de behandeling kan ontsnappen.

Hennaplus semi permanente haarkleuring online bestellen

Dek uw grijze haartjes en geniet van een stralende haarkleur zacht en ammoniavrij! De natuurlijke, verzorgende semi permanente haarkleuring producten van Hennaplus zijn veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Heeft u vragen over Hennaplus of Ontvangt u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag voor u klaar staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag