Hennaplus tijdelijke haarkleuring

Hennaplus is een Nederlandse haarverzorgingslijn die zachte, natuurlijke producten voor het kleuren en het behouden van haarkleur bieden. Dit merk valt onder het bedrijf Frenchtop Natural Care Products BV, dat al meer dan 35 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen en het distribueren van haar- en huidverzorgingsproducten en voedingssupplementen geïnspireerd door natuur. De producten van Hennaplus zijn zorgvuldig ontwikkeld en staan bekend om hun prachtige kleurresultaat, optimale verzorging en ingrediënten van uitzonderlijke kwaliteit. Naast permanente en semi permanente haarkleuren biedt Hennaplus ook verzorgende tijdelijke haarkleuren aan voor een prachtige glans en tijdelijke kleurresultaat. Deze producten werken ideaal als een touch-up tussen salonbezoeken in waardoor u langer van een ultra stralende, “net uit de salon” haarkleur kunt genieten zonder agressieve chemische kleurbehandelingen!

Stralende, subtiel vervagende haarkleuren met Hennaplus Colour Creations

De tijdelijke Hennaplus Colour Cream haarverf houdt 8-10 wassingen en is gebaseerd op de ultra verzorgende Hairwonder Hair Repair Cream. Deze beschermende crème is ook verkrijgbaar als een herstellende behandeling voor beschadigd haar: Hennaplus Hairwonder Hair Repair Cream Mini. Hennaplus Colour Cream kleurt, herstelt en verzorgt het haar in één behandeling zonder ammonia en peroxide. Als resultaat krijgt het haar een prachtige, levendige kleur die natuurlijk en subtiel binnen 8-10 wassingen vervaagt zonder uitgroei! Verkrijgbaar in 12 kleuren van goudblond tot diepe, intensieve zwart, deze kleuren zijn perfect om bijvoorbeeld een nieuwe kleurnuance veilig uit te proberen. De 8 gecertificeerde biologische ingrediënten, zoals toverhazelaar en maretak, versterken en beschermen het haar samen met toegevoegde panthenol en biotine. Ook bevat deze kleurcrème een natuurlijke UV filter waardoor de kleur langer intensief en glanzend blijft!

Hennaplus Natural Blondspray voor verleidelijke blonde lokken

Voor een prachtige, sun-kissed blonde look, gebruik de Hennaplus Natural Blondspray. Deze spray nabootst het speelse, zomerse effect van de zon – ook in het midden van de winter! Hennaplus Natural Blondspray bevat verzorgende natuurlijke ingrediënten zoals kamille en pro-vitamine B5 waardoor het haar niet alleen maar een briljante glans en een natuurlijke goudblonde kleur krijgt, maar ook sterker wordt. Met de Hennaplus Natural Blondspray kunt u uitgroei bijwerken, natuurlijke highlights creëren of voor een trendy ombre look gaan – wat uw individuele wensen maar zijn! Het haar wordt geleidelijk 1 tot 2 nuances lichter en wordt daarnaast ook verzorgd en gevoed.

Hennaplus tijdelijke haarkleuring online bestellen

Geef uw haarkleur meer nuance en diepte met de tijdelijke Hennaplus haarkleuring producten! Deze verzorgende producten zijn veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Heeft u vragen over Hennaplus of krijgt u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].