We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Herôme

Het Nederlandse high-end cosmeticamerk Herôme heeft al sinds 1982 zijn eigen unieke beauty producten ontwikkeld, geproduceerd, gedistribueerd en verkocht zowel in Nederland als in het buitenland. Het verhaal van Herôme begon toen oprichter Margreet van Roemburg een oplossing voor haar zachte, splijtende nagels verder wou ontwikkelen. Mooie en gezonde handen en nagels zijn nog steeds hoog op de prioriteitenlijst van Herôme, maar ook de rest van het lichaam krijgt welverdiende verzorging en verwenning met de producten van Herôme. Herstellende, versterkende producten voor nagels, handen en voeten – Herôme belooft veel, en komt de beloften na. Breng uw beste en mooiste zelf in de schijnwerpers met Herôme!

Sterke nagels en zijdezachte handen

Het vlaggenschip van Herôme is vanzelfsprekend het product waarmee alles begon: de Herôme Nagelverharder. Zeer geschikt voor zwakke en zachte nagels, deze versterkende kuur van 14 dagen geeft de nagels ongelooflijke sterkte zodat ze mooi, gezond en lang kunnen groeien. Geen ingescheurde of afgebroken nagels meer! Zachte handen met prachtige, goed verzorgde nagels ogen meteen mooier uit en werken als uw visitekaartje. Om de look tot in de puntjes compleet te maken, biedt Herôme ook prachtige, stijlvolle nagellakken en natuurlijk ook een overvloed van weldoende en verjongende handcrèmes, -scrubs en reinigingsproducten voor de handen!

Beach-proof voeten met Herôme voetverzorgingsproducten

Niet alleen maar de handen, maar ook de voeten krijgen dagelijks veel te verduren. En omdat de voeten niet 24/7 zichtbaar zijn, is het helaas gemakkelijk om ze te negeren. Voor voeten die zowel op yogaklas als op het zomerse terras gezien mogen worden, biedt Herôme rijke, voedende en hydraterende voetverzorgingsproducten aan. Maak het verwennen van uw voeten een regelmatig ritueel en geniet van babyzachte, gezonde voeten! Tip: na een heerlijke bad en een royale voetcrème, geef uw thuis-pedicure nog een finishing touch met een chique nagellak. De Herôme Nail Colour Salmon Nagellak geeft de nagels een natuurlijke glans en kleur en is perfect voor een nonchalante zomerlook in combinatie met elegante nude sandaletten!

Herôme online bestellen

Toon uw handen en voeten met trots! De producten van Herôme zorgen ervoor dat u altijd fluweelzachte, verzorgde handen en voeten en mooie, sterke nagels hebt. Herôme is veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Heeft u vragen over Herôme of krijgt u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag voor u klaar staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag