Herôme make-up

Het Nederlandse high-end cosmeticamerk Herôme heeft al sinds 1982 zijn eigen unieke beauty producten ontwikkeld, geproduceerd, gedistribueerd en verkocht zowel in Nederland als in het buitenland. Het verhaal van Herôme begon toen oprichter Margreet van Roemburg een oplossing voor haar zachte, splijtende nagels verder wou ontwikkelen. Mooie en gezonde handen en nagels zijn nog steeds hoog op de prioriteitenlijst van Herôme, en het make-up assortiment van Herôme bestaat daarom ook grotendeels uit nagellakken en verzorgende en herstellende producten voor nagels!

Oplossingen voor nagelproblemen en stijlvolle nagellakken

Het vlaggenschip van Herôme is vanzelfsprekend het product waarmee alles begon: de Herôme Nagelverharder. Zeer geschikt voor zwakke en zachte nagels, deze versterkende kuur van 14 dagen geeft de nagels ongelooflijke sterkte zodat ze mooi, gezond en lang kunnen groeien. Geen ingescheurde of afgebroken nagels meer! Naast dit wondermiddel biedt Herôme ook unieke producten voor verschillende nagelproblemen: onder andere de Herôme Nail Perfect Anti Aging Nagellak die de onregelmatigheden en verkleuringen van ouder wordende nagels camoufleert en met behulp van Vitamines A, C en E het splijten van de nagels voorkomt. De Herôme Base Coat Ridge Filling laat de nagellijntjes en deukjes in de nagels verdwijnen voor soepele nagels die daarna gemakkelijk zijn om te lakken – met bijvoorbeeld de Herôme Nail Whitener Glamour Nagellak. Met deze nagellak krijgen de nagels een chique, subtiele French Manicure look met één product. Herôme Nail Whitener Glamour Nagellak zorgt ervoor dat de nagels natuurlijk roze en de nagelranden witter worden. Dit maakt de hele look van de handen meteen mooi en verzorgd!

Herôme Eyecare voor stralende ogen

Het assortiment van Herôme bevat ook de Herôme Eyecare producten. De Herôme Precision Tweezers van de hoogste kwaliteit staal is een must-have voor perfect geëpileerde wenkbrauwen. Het epileren van de wenkbrauwen geeft de ogen meteen en lift en u ziet er jonger en stralend uit! Ook is er een milde, zeer geconcentreerde oogmake-up remover te vinden in het assortiment. Met maar een kleine hoeveelheid Herôme Eye Make-Up Remover haalt u zelfs waterproof mascara af zonder te schrobben! En wat nog fijner is – de remover is vetvrij en laat dus geen onaangenaam laagje achter, en het kalmerende kamille-extract zorgt ervoor dat de ogen niet geïrriteerd worden. Laat uw ogen stralen met Herôme!

Herôme make-up online bestellen

Breng uw beste en mooiste zelf in de schijnwerpers met Herôme make-up! Herôme is veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Heeft u vragen over de make-up producten van Herôme of krijgt u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag voor u klaar staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].