Merken
  1. (4)
Huidtype
  1. (1)
  2. (2)
Haartype
  1. (1)
  2. (2)
Levertijd
  1. (4)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

I-Lift

(4 artikelen)
Bekijk alles
I-Lift (4 artikelen)
Bekijk alles

I-Lift

De innovatieve I-Lift en I-Hair maken gebruik van de verjongende samenwerking van ionen, infraroodstralen, micromassage en exclusieve werkzame stoffen. Deze effectieve thuisbehandelingen gaan tegen huidveroudering en haarverdunning en draaien de klok terug met fantastische resultaten. Zeg maar gedag tegen uw doffe, droge of gerimpelde huid – de geavanceerde technologieën geven u een handje in de strijd tegen tijd en laten u net zo jong en stralend eruitzien als u zich vanbinnen voelt!

Beleef de fantastische werking van de nieuwste technologieën

I-Lift en I-Hair zijn het resultaat van de hoogste technologieën in de wereld van uiterlijke verzorging. De negatieve en positieve ionen in de I-Lift apparaat bestreden bacteriën, de infraroodstralen stimuleren de bloedcirculatie en de micromassage verhoogt de huidelasticiteit. Het resultaat is een heldere, schone en vitaal huid in slechts vijftien minuten per dag! Het fantastische effect van dit futuristische apparaat wordt versterkt met de andere aanvullende producten uit deze lijn, namelijk de I-Lift serum en de I-Lift anti-rimpelcrème. De I-Lift Kit voor de man en voor de vrouw bevat al deze fijne producten zodat u snel aan de slag kunt gaan, en als uw crème of serum op is, kunt u gewoon een nieuwe erbij bestellen. Handig toch! Door deze ontspannende behandeling wordt de huid door en door gehydrateerd en stralend. Fijne lijntjes en rimpels worden vervaagd en voorkomen, en uw hele uitstraling wordt jonger en vitaler!

De effectieve thuisbehandeling tegen haarverlies

Haarverdunning of haaruitval heeft verschillende oorzaken en kan zowel bij de mannen als vrouwen voorkomen. De I-Hair behandeling was ontworpen om de haargroei te stimuleren en bevorderen zodat iedereen zich zelfverzekerd kan voelen zonder last van kale plekken of verdunnend haar! De unieke technologieën combineren de actie van infraroodstralen, micro-elektroporatie en ionen om de doorbloeding en het cellulaire metabolisme in de hoofdhuid te verhogen, waardoor het haar gezonder en sterker wordt. De I-Hair behandeling is verdeeld in 6 fasen, en de intensiteit en de duur van deze fasen is gemakkelijk om zelf te instellen. Zo krijgt u een persoonlijke behandeling die optimaal bij uw eigen hoofdhuid en haar past! Ook dit apparaat wordt geleverd in een handige set met direct werkende I-Hair ampullen die de stofwisseling van de cellen stimuleren en de werking van de I-Hair behandeling versterken. Geniet van vollere, sterkere haren die gezond en zacht aanvoelen!

I-Lift en I-Hair online bestellen

Geniet van een jonge, gezonde en vitale uitstraling met behulp van de I-Lift en I-Hair producten! Deze geavanceerde thuisbehandelingen zijn gemakkelijk in gebruik en leveren echte resultaten. Heeft u vragen over deze producten? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via beautycare@johnbeerens.com.