Merken
  1. (5)
Haartype
  1. (1)
  2. (2)
  3. (1)
  4. (1)
  5. (1)
Levertijd
  1. (5)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Indola Conditioner

(5 artikelen)
Bekijk alles
Indola Conditioner (5 artikelen)
Bekijk alles

JohnBeerens.com heeft een zeer ruim aanbod aan Indola haarverzorgingsproducten, u heeft keuze uit een breed assortiment voor een goede prijs. Eén van de meest belangrijke producten om uw haar te verzorgen is toch wel een conditioner van Indola, want voor mooi en gezond haar moet de basis goed zijn. Voor dit mooie haar is de conditioner van Indola de tweede stap om te zetten. In combinatie met de shampoos wordt het haar gehydrateerd en goed verzorgd.

Er zijn verschillende crèmespoelingen van Indola voor verschillende haartypen. U kunt bij Indola terecht voor conditioners wanneer u mooi en gezond haar wil hebben of wanneer u kiest voor stijl, niet kroezend haar dat mooi onder controle gehouden wordt. Wanneer u vaak in de zon bent, kan uw haar worden beschadigd. Hier is de Sun Active lijn voor ontwikkeld. Ook wanneer u wat rijper haar heeft, kunt u terecht bij Indola. Wanneer u kiest voor een glamourlook, kies dan voor de Glamorous Oil Conditioner van Indola.

Crèmespoelingen van Indola zijn verkrijgbaar verschillende maten. Zo hebben sommige lijnen zelfs flessen van 1500 ml. Ook flessen met een inhoud van 250 ml zijn te vinden op JohnBeerens.com. Of u nu gekleurd haar, krullend haar, droog, beschadigd, dik of dun haar heeft, er is altijd wel een conditioner van Indola die het haar helemaal afmaakt. De verschillende soorten Indola Conditioners zijn allemaal verrijkt met een formule op basis van keratine. Iedere crèmespoeling heeft een bijpassende shampoo, hierdoor wordt het haar optimaal verzorgd.

Er is dus voor ieder wat wils te vinden tussen alle conditioners van Indola. Wanneer u kiest voor mooi en gezond haar, dan is crèmespoeling van Indola perfect voor uw haar. Mocht u nog meer informatie willen over de conditioners van Indola of over een ander product op onze website, neem dan gerust contact op. Onze medewerkers helpen u graag met een passend advies.