Merken
  1. (4)
Haartype
  1. (1)
  2. (1)
  3. (1)
  4. (1)
  5. (2)
  6. (1)
Levertijd
  1. (4)
Stoffen
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Indola Masker

(4 artikelen)
Bekijk alles
Indola Masker (4 artikelen)
Bekijk alles

JohnBeerens.com heeft een zeer ruim aanbod aan Indola haarverzorgingsproducten, u heeft keuze uit een brede collectie voor een goede prijs. Eén van de meest belangrijke producten, als het om verzorging gaat, is een masker. Voor mooi en gezond haar moet de basis goed zijn. Een masker versterkt een conditioner, een masker filtreert nog dieper in de haarschacht dan een conditioner. Om de zoveel tijd heeft het haar, die extra verzorging nodig.

Er zijn verschillende maskers van Indola voor verschillende haartypen. U kunt bij Indola terecht voor deze maskers wanneer u mooi en gezond haar wil hebben of wanneer u kiest voor stijl, niet kroezend haar dat mooi onder controle gehouden wordt. Wanneer u vaak in de zon bent, kan uw haar beschadigen. Hier is de Sun Active lijn voor ontwikkeld. Ook wanneer u wat rijper haar heeft, kunt u terecht bij Indola. Wanneer u kiest voor een glamourlook, kies dan voor de Glamorous Oil Masker van Indola.

De maskers van Indola zijn verkrijgbaar in potten van 200 ml. Hier doet u erg lang mee, want een masker hoeft niet toegepast te worden op de dagelijkse haarverzorging. Of u nu gekleurd haar, krullend haar, droog, beschadigd, dik of dun haar heeft, er is altijd wel een masker van Indola die het haar intensief verzorgd. De verschillende soorten Indola Maskers zijn allemaal verrijkt met een formule op basis van keratine. Ieder van deze maskers heeft een bijpassende shampoo, waardoor het haar optimaal wordt verzorgd. Natuurlijk is er in dezelfde productlijn ook een conditioner te vinden, voor de dagelijkse haarverzorging.

Er is dus voor ieder wat wils te vinden tussen alle maskers van Indola. Wanneer u kiest voor mooi en gezond haar, dan zijn de maskers van Indola perfect voor uw haar. Mocht u nog meer informatie willen over deze maskers van Indola of over een ander product op onze website, neem dan gerust contact op. Onze medewerkers helpen u graag met een passend advies.