Merken
  1. (7)
Haartype
  1. (2)
  2. (2)
  3. (2)
  4. (1)
  5. (1)
  6. (1)
Levertijd
  1. (7)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Indola Shampoo

(7 artikelen)
Bekijk alles
Indola Shampoo (7 artikelen)
Bekijk alles

JohnBeerens.com heeft een zeer ruim aanbod aan Indola haarverzorgingsproducten, u heeft keuze uit een brede collectie voor een goede prijs. Eén van de meest belangrijke producten om uw haar te verzorgen is toch wel de Indola shampoo, want voor mooi en gezond haar moet de basis goed zijn. Voor mooi haar is de shampoo van Indola de eerste stap om te zetten. In combinatie met de conditioners wordt het haar prachtig en goed verzorgd.

Er zijn verschillende shampoos van Indola voor verschillende haartypen. U kunt bij Indola terecht voor shampoo wanneer u mooi en gezond haar wil hebben of wanneer u kiest voor stijl, niet kroezend haar dat mooi onder controle gehouden wordt. Wanneer u vaak in de zon bent, kan uw haar daar flink door beschadigd worden. Hier is de Sun Active lijn voor ontwikkeld. Ook wanneer u wat rijper haar heeft, kunt u terecht bij Indola. Wanneer u kiest voor een glamourlook, kies dan voor de Glamorous Oil Shampoo van Indola.

Indola shampoo is verkrijgbaar in flacons van 300 ml. Door deze inhoudsmaten, kunt extra lang gebruik maken van de Indola shampoos. Of u nu gekleurd haar, krullend haar, droog, beschadigd, dik of dun haar heeft, er is altijd wel een shampoo van Indola die bij het haar past. De verschillende soorten Indola Shampoos zijn allemaal verrijkt met een formule op basis van keratine. Iedere shampoo heeft een passende conditioner, masker of serum, waardoor het haar helemaal gefinisht wordt.

Er is dus voor ieder wat wils te vinden tussen alle shampoos van Indola. Wanneer u kiest voor mooi en gezond haar, dan is shampoo van Indola perfect voor uw haar. Mocht u nog meer informatie willen over de shampoos van Indola of over een ander product op onze website, neem dan gerust contact op. Onze medewerkers geven u graag passend advies.