Merken
  1. (17)
Haartype
  1. (1)
  2. (1)
  3. (1)
  4. (2)
  5. (2)
  6. (1)
Levertijd
  1. (17)
Stoffen
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Indola Styling & Finishing

(17 artikelen)
Bekijk alles
Indola Styling & Finishing (17 artikelen)
Bekijk alles

JohnBeerens.com heeft een zeer ruim assortiment styling- en finishingproducten van Indola. Het assortiment van Indola stylingproducten bestaat uit wax, crème, mousse, beschermers en sprays. Hierdoor zit er altijd wel een passend product van Indola voor u bij. Het is belangrijk het haar ook na het wassen nog goed te verzorgen wanneer u gebruik maakt van stylingtools.

Wanneer het haar mooi in model is gebracht, is het vaak nog niet helemaal af. Hier zijn de finishingproducten van Indola erg handig voor. Zo is er bijvoorbeeld een glansspray of sparkling ends, wat zorgt voor mooie verzorgde en glanzende haarpunten. Finishing producten geven het haar net dat beetje extra glamour. De kwaliteit van de finishingproducten van Indola zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor blijft u kapsel de gedurende dag in model.

Mocht u nog meer informatie willen over de styling- of finishingproducten van Indola of over een ander product op onze website, neem dan gerust contact op. Onze medewerkers zullen al uw vragen beantwoorden en passend advies geven.