Merken
 1. (5)
Levertijd
 1. (5)
 2. (1)
Wattage
 1. (1)
Soort plaat
 1. (1)
 2. (1)
Diffuser
 1. (1)
Aantal warmtestanden
 1. (1)
Grootte van de platen
 1. (2)
Digitaal
 1. (3)
Temperatuur
 1. (1)
 2. (1)
Kleuren
 1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

ISO Beauty Giraffe

(5 artikelen)
Bekijk alles
ISO Beauty Giraffe (5 artikelen)
Bekijk alles

ISO Beauty Giraffe

ISO Beauty is het merk van de toekomst. Zo ontwikkelt ISO Beauty continu de nieuwste technieken op het gebied van stylingtools waardoor u altijd vernieuwende producten heeft van hoge kwaliteit. Een trendsetter dus op het gebied van stylingtools, een ISO Beauty tool is dan ook een must have voor de gadget liefhebber! De verschillende ISO Beauty tools zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en printen, waaronder de trendy giraffe print.

Beauty tools met ionische technologie

Er zijn drie verschillende stylingtools verkrijgbaar in de giraffe print: twee stijltangen en een föhn. De ISO föhn 2000W Giraffe is een krachtige maar stille föhns waarmee u een blow dry van salonkwaliteit snel en gemakkelijk thuis kan creëren! Door de drie warmte- en twee krachtstanden is deze föhn geschikt voor alle haartypen. De geavanceerde ionische technologie geeft het haar een briljante glans en zorgt voor een pluisvrij resultaat. Daarnaast beschikt deze föhn over een Cool Shot knop, die de haarschubben met koude lucht afsluit voor een extreem glanzend en langdurig resultaat! De twee stijltangen, de ISO Titanium Animal Series Turbo Silk Giraffe en de ISO Spectrum Pro Giraffe, zijn allebei geschikt over ionische technologie die het haar laat glanzen zonder pluis. De flexibele platen zijn zowel geschikt voor het stijlen van het aar als voor het creëren van mooie krullen en slag. Maar er zijn natuurlijk ook verschillen: de ISO Titanium Animal Series Turbo Silk Giraffe is ontworpen voor een ongelooflijk snel resultaat. De titanium platen warmen automatisch op 230 graden Celsius binnen enkele seconden en leiden de warmte effectief naar de haren. Deze stijltang is ideaal voor het stijlen dik of stug haar! De ISO Spectrum Pro Giraffe met keramische platen is ergonomisch ontworpen zodat hij lekker in de hand ligt. De keramische platen zijn heel zacht voor het haar en daarom de beste keuze voor fijn haar!

ISO Beauty Giraffe online bestellen

Breng de wilde, ontembare savannesfeer bij u thuis met de ISO Beauty Giraffe stylingtools! Deze producten zijn veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Wilt u meer over ISO weten of heeft u vragen over de ISO Beauty Giraffe stylingtools? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected]