Merken
 1. (7)
Haartype
 1. (4)
 2. (4)
 3. (4)
 4. (4)
 5. (4)
 6. (4)
 7. (3)
 8. (3)
 9. (4)
 10. (3)
 11. (4)
 12. (4)
 13. (4)
 14. (4)
Levertijd
 1. (7)
 2. (1)
 3. (1)
Borstel soort
 1. (3)
 2. (1)
Digitaal
 1. (3)
Temperatuur
 1. (3)
Kleuren
 1. (1)
 2. (1)
 3. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

ISO Borstels

(7 artikelen)
Bekijk alles
ISO Borstels (7 artikelen)
Bekijk alles

ISO borstels

ISO Beauty is het merk van de toekomst. Zo bedenkt ISO Beauty de nieuwste technieken op het gebied van stylingtools waardoor u altijd producten heeft van hoge en innoverende kwaliteit. Naast hittestyling tools, heeft ISO ook een aantal borstels in het assortiment zitten. Het succesvolle stylen van het haar begint namelijk bij gezonde, ontklitte haren, en daarom is een goede haarborstel essentieel om het perfecte resultaat te creëren!

Fijne haarborstels voor nat en droog haar

Elke ISO haarborstel is bijzonder en zorgvuldig ontwikkeld om diverse haarproblemen op te lossen. De ISO Beauty Aqua Shine Brush biedt de oplossing voor een alledaags probleem: met een gewone borstel is het borstelen van nat haar is erg schadelijk, maar probeer maar eens een leave-in conditioner of een haarolie in vochtig haar aanbrengen zonder het haar eerst te ontklitten! Deze ISO borstel is specifiek ontwikkeld om nat haar op een zachte manier te ontklitten. Zo kunt u het haar niet alleen maar direct na het douchen borstelen maar ook bijvoorbeeld op het strand netjes houden! De hartvormige ISO Beauty Plonter kan ook op nat haar gebruikt worden, en de compacte vormgeving zorgt ervoor dat de borstel optimaal in de handpalm ligt tijdens het borstelen. Daarnaast is deze borstel ook handig om mee te nemen!

Bijzondere haarborstels voor bijzondere kapsels

Het assortiment van ISO bevat ook twee heel bijzondere haarborstels. De ISO Vibrate Massage Brush is een unieke massageborstel die de hoofdhuid masseert tijdens het borstelen. Heerlijk toch! Maar de massagefunctie is er niet alleen maar omdat het heel lekker voelt – tijdens het masseren wordt de bloedcirculatie in de hoofdhuid gestimuleerd, waardoor de conditie van de hoofdhuid en het haar verbeterd wordt. Ook worden de natuurlijke oliën van de hoofdhuid beter door de haren verspreidt. Ontspannend én weldoend dus! Ook de ISO Ionic Brush is een heel bijzonder product. Deze multifunctionele ionische kam voorkomt statisch haar en is perfect om te gebruiken in combinatie met een stijltang. Zo wordt het haar steil én helemaal pluisvrij!

ISO haarborstels online bestellen

Een goede borstel is niet te missen in de dagelijkse verzorging- en stylingroutine van het haar! Met de ISO borstels kunt u zelfs de meest eigenwijze haren gemakkelijk ontklitten en verzorgen. Wilt u meer over ISO weten of heeft u vragen over deze producten? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag voor u klaar staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].