Merken
 1. (22)
Haartype
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (1)
Levertijd
 1. (21)
 2. (1)
Wattage
 1. (2)
Soort plaat
 1. (21)
Gratis Silk
 1. (4)
Diffuser
 1. (2)
Aantal warmtestanden
 1. (2)
Grootte van de platen
 1. (6)
Digitaal
 1. (1)
 2. (20)
Diameter
 1. (3)
 2. (2)
 3. (2)
 4. (3)
 5. (10)
 6. (1)
Temperatuur
 1. (1)
 2. (15)
 3. (6)
Krultype
 1. (7)
 2. (3)
 3. (11)
Kleuren
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (8)
 5. (7)
 6. (3)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

ISO Twister

(22 artikelen)
Bekijk alles
ISO Twister (22 artikelen)
Bekijk alles

ISO Twister

ISO Beauty is het merk van de toekomst. Zo ontwikkelt ISO Beauty continu de nieuwste technieken op het gebied van stylingtools waardoor u altijd vernieuwende producten heeft van hoge kwaliteit. Een trendsetter dus op het gebied van stylingtools, een ISO Beauty tool is dan ook een must have voor de gadget liefhebber! De ISO Twister krultangen zijn voorzien van keramische en toermalijnen staven met infrarood technologie producten die de haarschubben afsluiten voor een ultiem glanzend resultaat en extreem kleurbehoud! Hiernaast produceren ze negatieve ionen, waardoor het vocht optimaal in het haar wordt behouden en statisch haar wordt voorkomen. Met deze krultangen krijgt u langdurige, elastische krullen in een handomdraai!

Creëer uw droomkrullen met ISO Twister

De ISO Twister krultangen hebben geen klem waardoor de krullen altijd perfect natuurlijk eruitzien. De meeste van de ISO Twister krultangen warmen op tot een optimale warmte van 210 graden waarmee het haar snel en langdurig gekruld kan worden. Als u de temperatuur liever ietsjes lager of hoger wilt hebben, ga dan voor de digitaal instelbare ISO Gold Collection Twister 25-18mm! Deze luxe krultang wordt geleverd in een prachtige verpakking waardoor hij ook ideaal is om als cadeau te geven. Om uw hand te beschermen tijdens het stylen, worden deze krultangen geleverd met een hittebestendige handschoen. De ISO Twister krultangen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters van 9mm tot 32mm en zo is er een product te vinden voor elk gewenst resultaat – van mooie, strakke krullen tot losse beach waves. De verschillende designs variëren van de klassieke zwarte ISO Twister Krultang 18-25mm Zwart tot de wilde ISO Twister 18-25mm Zebra. Creëer de perfecte, glanzende krullen waarvan u altijd heeft gedroomd met een prachtige krultang die bij uw unieke persoonlijkheid past!

ISO Twister krultangen online bestellen

Geef uw haren meer volume en gedefinieerde krullen met de ISO Twister krultangen! De infraroodtechnologie en keramische toermalijnen staven beschermen het haar en voorkomen pluis. Vergeet niet om uw haar te beschermen tegen alle hittestyling tools met een hittebeschermend product dat het resultaat nog mooier maakt – bijvoorbeeld de ISO IONIX Diamond Drops Serum Heat Protective Before. Wilt u meer over ISO Twister krultangen weten of krijgt u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag voor u klaar staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].