Merken
 1. (14)
Haartype
 1. (5)
 2. (3)
 3. (4)
 4. (3)
 5. (2)
 6. (1)
 7. (2)
 8. (4)
 9. (5)
 10. (1)
Levertijd
 1. (14)
Stoffen
 1. (3)
 2. (12)
Populair
 1. (9)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

J Beverly Hills Conditioner

(14 artikelen)
Bekijk alles
J Beverly Hills Conditioner (14 artikelen)
Bekijk alles

J Beverly Hills Conditioner

Het merk J Beverly Hills werd opgericht door de sterrenkapper Juan Juan. Dit luxe merk bestaat al meer dan 15 jaar. Doel van het merk is om de schoonheid in iedereen te voorschijn te halen. Alle producten van J Beverly Hills zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van sulfaten en parabenen.

J Beverly Hills Conditioner haarproducten

Een goede conditioner is essentieel na een wasbeurt van het haar. John Beerens heeft een ruime keuze aan de conditioners  van het merk J Beverly Hills. De haarproducten zijn op een natuurlijke wijze gemaakt en zijn vrij van sulfaten en parabenen. Voor iedere dag is er de Everyday Moisture Infusion Conditioner. Het is geschikt voor de verzorging van verzwakt haar. Dankzij de extracten van mango en rozemarijn in combinatie met vitaminen en proteïnen blijft de vocht in het haar behouden, waardoor het hersteld wordt. Om meer volume in het haar te creëren is de Addbody Conditioner echt geschikt. Het is een lichte conditioner die het haar voller maakt. Dankzij de rozemarijn, wortelzaden en amandelextracten wordt de veerkracht en de vitaliteit van het haar verbeterd. De Rescue Anti-aging Conditioner is een goede verzorging voor beschadigd haar. De druif en bosbessenextracten zorgen ervoor dat de elasticiteit van het haar wordt verbeterd. Ook krijgt het haar een mooie, gezonde glans. 

J Beverly Hills Conditioner bestellen

Na iedere wasbeurt is het erg belangrijk om een goede en geschikte conditioner te gebruiken. J Beverly Hills heeft genoeg keuze. Wilt u snel van gezonde en verzorgde lokken genieten? De J Beverly Hills Conditioners zijn te bestellen via onze webshop JohnBeerens.com. Komt u er niet uit wat betreft de keuze of wilt u meer weten over J Beverly Hills? Wij staan graag voor u klaar iedere werkdag van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected]