Merken
 1. (8)
Haartype
 1. (2)
 2. (1)
 3. (2)
 4. (2)
 5. (2)
 6. (1)
Levertijd
 1. (8)
Stoffen
 1. (1)
 2. (7)
Populair
 1. (5)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

J Beverly Hills Finishing

(8 artikelen)
Bekijk alles
J Beverly Hills Finishing (8 artikelen)
Bekijk alles

J Beverly Hills Finishing

Voor elk haartype is er een passende finishing. J Beverly Hills finishing producten maken de verzorging en styling van uw kapsel compleet. Geef het haar weer glans, volume, stevigheid, bescherming en de beste verzorging. J Beverly Hills finishing producten geven net dat beetje extra aan het haar. Zo is het resultaat optimaal en gedurende de hele dag.

 • Voor ieder haartypen
 • Voor mannen en vrouwen 

De Finishing producten van J Beverly Hills

Het assortiment van de finishing lijn van J Beverly Hills bestaat uit onder andere een spray, wax, serum en een foam.  Deze geweldige finishing producten kunnen gebruikt worden nadat het haar gereinigd en verzorgd is met onder andere een shampoo en conditioner. Zo is er de J Beverly Hills Men Shaper die het haar een vernieuwde look geeft en het haar langdurig in het gewenste model laat zitten. Daarentegen zorgt de J Beverly Hills Crazy Curl Defining Styling Serum ervoor dat het gekrulde haar extra versteviging krijgt. Daarnaast controleert het serum pluizig haar en geeft het een natuurlijke glans. J Beverly Hills biedt verder nog veel meer styling producten aan voor ieder haartypen.

Bestel veilig online bij JohnBeerens.com

Wilt u uw haar ook een extra WOW-factor geven? Bestel dan vandaag nog de beste finishing producten van J Beverly Hills bij JohnBeerens.com en geniet morgen al van deze fijne producten. Indien u meer wilt weten over de producten van J Beverly Hills of u zit met een dringende vraag, schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare. Zij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 en via [email protected].