Merken
 1. (17)
Haartype
 1. (6)
 2. (3)
 3. (5)
 4. (5)
 5. (2)
 6. (4)
 7. (2)
 8. (2)
 9. (1)
 10. (2)
 11. (2)
 12. (6)
 13. (1)
 14. (2)
Levertijd
 1. (17)
Stoffen
 1. (6)
 2. (15)
Populair
 1. (11)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

J Beverly Hills Shampoo

(17 artikelen)
Bekijk alles
J Beverly Hills Shampoo (17 artikelen)
Bekijk alles

J Beverly Hills Shampoo

J Beverly Hills shampoos zijn elegant, tijdloos en allemaal sulfaat én parabeen vrij. J Beverly Hills heeft een uitgebreid assortiment en heeft een shampoo voor ieder haartype, voor zowel de man als de vrouw. Voor de mannen is er een Moisturizing en een Thickening shampoo voor gehydrateerd en voller haar.

J Beverly Hills Shampoo voor vrouwen

Daarnaast is er voor de vrouwen meer keus, zo zijn er 8 verschillende J Beverly Hills shampoos beschikbaar. De Rescue, Addbody, Fragile, Control en Everyday shampoo hebben allemaal hun eigen eigenschappen en een bijpassende conditioner. Daarnaast zijn er nog 3 andere shampoos met een speciaal doel. De J Beverly Hills Solutions Healthy Scalp shampoo, reinigt de hoofdhuid grondig en brengt deze terug in balans. De J Beverly Hills Blonde Neutralizing Shampoo verzorgt en optimaliseert de blonde kleur en verwijdert afwijkende tinten. De J Beverly Hills Clarifier Detoxifying shampoo is ontwikkeld om vet haar grondig te zuiveren en onzuiverheden te verwijderen.

Natuurlijke Haarproducten

Één ding hebben de shampoos van dit populaire merk allemaal gemeen en dat is dat ze allemaal vrij zijn van sulfaten en parabenen. Sulfaat is een chemisch ingrediënt die het haar normaliter reinigt en zorgt dat de shampoo schuimt. En parabenen zijn conserveringsmiddelen die ervoor zorgen dat een shampoo langer houdbaar is. Deze stoffen zitten in bijna alle drogisterij shampoos en maken het haar vaak erg droog en zorgt ervoor dat gekleurd haar sneller vervaagt. In een J Beverly Hills shampoo zijn deze chemische ingrediënten vervangen voor natuurlijk ingrediënten, zoals Groene Thee en Kokos. De Groene Thee-extracten zorgen ervoor dat het haar gereinigd word en de Kokosextracten zorgen ervoor dat de shampoo rijkelijk schuimt en dat deze langer houdbaar is. Op deze manier worden de haren op een natuurlijke en gezonde manier gereinigd en verzorgt. Dus met een J Beverly Hills shampoo worden dezelfde resultaten bereikt, zonder dat er chemische middelen aan te pas komen!

J Beverly Hills Shampoo online kopen

Kan uw haar wel een goede oppepper met natuurlijke ingrediënten gebruiken? Dan is een J Beverly Hills shampoo ideaal voor u! Bij JohnBeerens.com kunt u alle J Beverly Hills haarproducten veilig online kopen. Heeft u vragen of wilt u graag advies bij de selectie van de beste J Beverly Hills shampoo voor uw haar. Dan kunt u contact opnemen met onze beautyspecialisten via het telefoonnummer: +31 (0)13 530 2010.