Merken
 1. (16)
Haartype
 1. (2)
 2. (2)
 3. (2)
 4. (6)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (7)
Levertijd
 1. (16)
Stoffen
 1. (3)
 2. (10)
Populair
 1. (11)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

J Beverly Hills Styling

(16 artikelen)
Bekijk alles
J Beverly Hills Styling (16 artikelen)
Bekijk alles

J Beverly Hills Styling

Om het haar perfect in model te brengen heeft J Beverly Hills speciaal een styling lijn ontworpen. Met de producten krijgt het haar een extra mooie uitstraling. Met J Beverly Hills styling producten is het mogelijk om ieder kapsel te creëren en het blijft gedurende de hele dag zitten. Zo ziet het haar er mooi, glanzend en verzorgd uit.

 • Voor ieder haartypen 
 • Voor mannen en vrouwen 

De professionele styling producten

Na het reinigen en verzorgen van het haar met een shampoo of conditioner kan het haar in model gebracht worden. Het assortiment van J Beverly Hills bestaat uit veel verschillende soorten styling producten. J Beverly Hills biedt een lotion, poeder, gel, spray en mousse aan. Zo is er de Volumis Root Volumizing Powder die het haar textuur en veel volume geeft. Daarnaast is er ook de Men Texturizing Cream. Dit is een kneedbare crème met een medium hold die dagelijks gebruikt kan worden. Ook is er de J Beverly Hills Beach Spray. Deze spray zorgt voor volume en bereikt een warrige strand look met extra versteviging. Ook beschermt deze spray het haar tegen schadelijke UV-stralingen van de zon. J Beverly Hills biedt verder nog veel meer styling producten aan. Zo is er voor ieder haartypen wel een perfect product om het haar mooi in model te brengen.  

Online bestellen

Bent u op zoek naar de perfecte look? Probeer dan eens de stylingproducten van  J Beverly Hills. Deze stylingproducten zorgen er namelijk voor dat u uw haar altijd naar wens in model kan brengen. Indien u graag meer informatie wenst over de stylingproducten, kan u contact opnemen met onze beautycare afdeling via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.