We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Jaguar

Jaguar is een merk dat al sinds 1932 in de stylingproducten werkt. Het bedrijf is begonnen het produceren van scharen. Na een tijd wilde het bedrijf meer en begon ook stylingtools te produceren. Zoals borstels, kammen en scheermessen. Jaguar is nu zo ver dat er ook stijltangen en föhns worden geproduceerd. Jaguar staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van de producten. 

Jaguar föhns

De föhns van Jaguar zijn van professionele kwaliteit en drogen het haar snel. De föhns zijn licht van gewicht en daardoor ook fijn in gebruik. Ondanks het lichtgewicht van de föhns hebben de föhns wel krachtige motoren. Ook de föhns van Jaguar zijn voorzien van printjes.

De Jaguar producten

Het Jaguar assortiment van JohnBeerens.com bestaat uit de stijltangen en föhns. Zo is er een drietal föhns in het assortiment, waaronder: de Jaguar HD 3900 Silk Flower Föhn, Jaguar HD 3900 Layla mini Föhn en de Jaguar 86320 HD 5000 Föhn. Daarnaast biedt JohnBeerens.com ook een stijltang van Jaguar aan.  De Jaguar ST 300 Ceramic Straightener zorgt voor perfect stijl haar met een mooie glans.

Beautycare afdeling

Wilt u uw haar ook perfect in model brengen met een warmte tool? Bestel dan nu de producten van Jaguar en geniet morgen al van perfect geföhnd of gestyled haar! JohnBeerens.com is een officieel verkooppunt van Jaguar. U bent gegarandeerd van 100% authentieke producten. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag