1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Jaguar HD 3900 Silk Flower Mini Föhn
  Normale prijs € 53,- Speciale prijs € 36,04
  • Extra blaaskracht
  • Gelijkmatige blaaskracht
  • Voorkomt haar in de föhn
  • Zowel links- als rechtshandige
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Jaguar Föhns

Wilt u ook de droogtijd van het haar verkorten en uw haar makkelijk in model brengen? Maak dan gebruik van de professionele kappers föhn van Jaguar. Door het gebruik van deze professionele kappers föhn voorkomt u dat het haar gaat pluizen of kroezen. Bovendien wordt het haar zacht en glanzend. De föhns zijn erg licht van gewicht en daarom ook fijn in gebruik.

 • Voor allen haartypen
 • Ligt van gewicht

De föhns van Jaguar

Jaguar heeft in zijn assortiment meerdere soorten föhns. Johnbeerens.com biedt er drie aan in haar assortiment. Waaronder: de Jaguar HD 3900 Silk Flower Föhn, Jaguar HD 3900 Layla mini Föhn en de Jaguar 86320 HD 5000 Föhn. De föhns bevatten ook een air-plus systeem waardoor de blaaskracht wordt gestimuleerd. Daarnaast zit er in de föhns een tweede huls welke ervoor zorgt dat het haar niet naar binnen wordt gezogen. Het handvat van de föhn is zo gemaakt dat deze voor zowel links- als rechtshandige gebruikt kan worden. Elke föhn is voorzien van een leuke print.

Föhn online kopen

Wilt u uw haar zo snel mogelijk drogen en perfect in model krijgen? Bestel dan nu de föhns van Jaguar en geniet morgen al van perfect geföhnd haar! Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag