Categorie navigatie:

Jaguar Stijltangen

Wanneer u het haar perfect en mooi wilt stijlen is een goede professionele stijltang ideaal. Met een goede stijltang kunt u zowel steil haar als krullend haar creëren. Wanneer het haar gestyled wordt, zal het haar worden verzorgt en een glans over zich heen krijgen.

  • Perfect stijl haar
  • Snel warm en gemakkelijk in te stellen
  • Temperatuur van 80 tot en met 200 graden
  • Allround stijltang

De stijltang van Jaguar

Jaguar heeft in haar assortiment meerdere soorten stijltangen. Johnbeerens.com verkoopt hier één stijltang van. Dit is de Jaguar ST 300 Ceramic Straightener. De platen van de stijltangen zijn gemaakt van keramiek en zijn goed voor het haar. Het haar wordt perfect stijl. Hiernaast zal het haar ook een perfecte en intensieve glans krijgen. De stijltang warmt snel en de temperatuur kan vanaf 80 graden tot en met 200 graden.

Stijltang online kopen?

Online een stijltang veilig kopen kan gemakkelijk en snel bij JohnBeerens.com. JohnBeerens.com beschikt over een breed assortiment goedkope, professionele kappers stijltangen van bekende merken. Mocht u nog vragen hebben over de producten van Jaguar, dan kunt u altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten. Zij geven u altijd het uitgebreid en persoonlijk advies. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 8:30- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].