Merken
 1. (1)
 2. (1)
 3. (2)
Levertijd
 1. (4)
Wattage
 1. (2)
Soort plaat
 1. (1)
Gratis Silk
 1. (1)
Diffuser
 1. (2)
Aantal warmtestanden
 1. (2)
Grootte van de platen
 1. (1)
Digitaal
 1. (3)
Temperatuur
 1. (1)
Kleuren
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

John Beerens

(4 artikelen)
Bekijk alles
John Beerens (4 artikelen)
Bekijk alles

John Beerens

Voor de echte fans hebben we nu ook een eigen merk van dé Beautywebshop JohnBeerens.com! Deze producten zijn exclusief geproduceerd in samenwerking met dé kapper van Nederland, John Beerens en garanderen je van een kwaliteitsproduct met een aantrekkelijk prijskaartje. John Beerens heeft  in het verleden diverse prijzen gewonnen, waaronder beste kapper van Nederland. Daarentegen is hij ook bekend van de RTL 5 tv programma’s: John Beerens Salon Takeover en Holland’s Next Topmodel.

 • Aanbevolen door John Beerens zelf

De producten van John Beerens

John Beerens heeft drie producten die hij aanbiedt op de beautywebshop. Zo is er de Solis Swiss perfection by John Beerens. Dit is de perfecte professionele haardroger voor thuisgebruik. De haardroger is verkrijgbaar in het zwart en in het paars. De versie van John Beerens zorgt dat het haar in korte tijd droog, mooi glad en glanzend wordt. Daarnaast biedt JohnBeerens.com ook een hoofdkussen aan. Met de Beauty Pillow By JohnBeerens wordt het hoofd gedurende de hele nacht voorzien van een goede ondersteuning, waardoor u de hele nacht rustig en fijn kunt slapen en de volgende dag helemaal uitgerust bent. De Beauty Pillow By JohnBeerens bestaat uit een speciale vulling dat ervoor zorgt dat het kussen gedurende de hele nacht blijft ademen. Het kussen heeft hiernaast ook een hypoallergenen vulling.

Veilig online bestellen

Wilt u ook één van de producten bestellen van John Beerens en genieten van mooi glanzend geföhnd haar of een heerlijke nachtrust? Bestel dan vandaag nog en geniet morgen al van deze fijne producten! Wij hebben een team van beautyspecialisten die u graag te woord staan om persoonlijk advies te geven of om antwoord te geven op al uw vragen over al de producten. U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].