Categorie navigatie:

Merken
 1. (1)
Haartype
 1. (1)
Levertijd
 1. (1)
Stoffen
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

John Frieda

(1 artikel)
Bekijk alles
John Frieda (1 artikel)
Bekijk alles

John Frieda

John Frieda is van oorsprong een bekende haarstylist uit Engeland. Met al zijn ervaring en jarenlange samenwerking met chemici heeft hij de perfecte producten kunnen ontwikkelen. John Frieda wilde voor meer diverse haarverzorgingsproblemen oplossingen vinden en daarom ging hij door met het maken van innovatieve formules. Hiervoor heeft hij een zeer uitgebreid assortiment ontwikkeld die geschikt is voor ieder haartypen.

 • Ontwikkeld door een professionele haarstylist
 • Voor ieder haartypen
 • Bestaat uit meerdere lijnen

De productlijnen van John Frieda

John Frieda biedt voor ieder haartypen een oplossing aan. Zo bestaat het assortiment uit vierverschillende lijnen:

 • Frize-Ease: Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor pluizig en weerbarstig haar. Het unieke aan deze lijn is dat de Frizz-Ease producten bestemd zijn voor alle haartypes.
 • Luxurious Volume: De producten van de Luxurious Volume lijn behandelen slap en futloos haar en toveren het om naar een luxe volumineuze coupe.
 • Sheer Blonde: Eén van de succesvolle lijnen van John Frieda is Sheer Blonde. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor natuurlijke of gekleurde blondines. De producten benadrukken het blonde haar en laten het er beter uit zien. De producten zijn geschikt voor zowel donkere of lichte blondines.
 • Briljant Brunette: Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor natuurlijke of gekleurde brunettes. De producten benadrukken de bruine kleur en laten het haar er beter uit zien. De producten zijn geschikt voor alle nuances natuurlijk of gekleurd bruin haar.

John Frieda online bestellen

Of u nu droog, pluizig of futloos haar heeft, John Frieda heeft op al uw problemen een antwoord. Wilt u dus ook een salon –kwaliteit binnen handbereik thuis, bestel dan John Frieda op JohnBeerens.com. JohnBeerens.com is een officieel verkooppunt van John Frieda. U bent gegarandeerd van 100% authentieke producten. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].