John Frieda Frizz-Ease

Eén van de succesvolle lijnen van John Frieda is de Frizz-Ease lijn. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor pluizig en weerbarstig haar. Het unieke aan deze lijn is dat de Frizz-Ease producten bestemd zijn voor alle haartypes. Deze lijn heeft speciale producten voor krullend, slag of stijl haar. Immers kan elk haartype pluizen.

  • Voor ieder haartypen
  • Parabeen en sulfaatvrij
  • Maakt korte metten met pluizig haar

De Frizz-Ease lijn van John Frieda

In de Frizz-Ease lijn zitten ook de serums die een plaats kregen in de ‘’Cosmetic Hall of Fame’’.  Deze serums zijn een revolutie  in de haarverzorging en hebben allerlei verschillende functies. In deze Frizz-Ease lijn zitten onder meer; een masker, een serum, een mousse, shampoos, conditioners en sprays. De Frizz-Ease producten van John Frieda helpen om het haar mooi glad en glanzend te maken en pluis te verminderen voor een stralende look. Vanwege deze brede variatie aan producten, is dit daarom ook de meest verkochte lijn van John Frieda.

Beautycare afdeling

Geniet morgen al van mooi glad en glanzend haar zonder pluis met de Frizz-Ease producten van John Frieda! Heeft u nog vragen over de producten van John Frieda, schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare afdeling. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 8:30- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].