John Frieda Luxurious Volume

Iedere vrouw wil vol en volumineus haar. Daarvoor is de Luxurious Volume lijn van John Frieda zeer geschikt. De producten behandelen slap en futloos haar en toveren het om naar een luxe volumineuze coupe.

  • Geeft slap en futloos haar volume
  • Parabeen en sulfaatvrij

De Luxurious Volume producten

Met de Luxurious Volume lijn wordt er volume gecreëerd vanaf de haaraanzet. Met de producten uit deze lijn lijkt het haar dikker en wordt er ongekend volume gecreëerd.  De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en stylingproducten. De Luxurious Volume lijn heeft verschillende stylingproducten zoals een mousse, hairspray, een lotion, en een spray. Met het gebruik van deze producten heeft u nooit meer slap of futloos haar. Daarnaast zit in de meeste stylingproducten uit de Luxurious Volume lijn ook hittebescherming waardoor het uitermate geschikt is voor het gebruik van hittetools zoals een föhn of stijltang.

Beautycare afdeling

Last van slap en futloos haar? Met de Luxurious Volume producten van John Frieda kan u morgen al een kapsel vol met volume creëren! Bestel vandaag en heb de producten morgen al in huis. Heeft u nog vragen over de haarverzorgingsproducten van John Frieda of wilt u graag een uitgebreid persoonlijk advies? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare afdeling. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 8:30- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected]