Merken
  1. (1)
Haartype
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Stoffen
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

John Frieda Sheer Blonde

(1 artikel)
Bekijk alles
John Frieda Sheer Blonde (1 artikel)
Bekijk alles

John Frieda Sheer Blond

Eén van de succesvolle lijnen van John Frieda is Sheer Blonde. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor natuurlijke of gekleurde blondines. Met deze lijn wil John Frieda extra aandacht en verzorging geven aan blondines. Deze lijn bevat shampoos, conditioners, stylingproducten en finishing producten speciaal voor blond haar. De producten benadrukken het blonde haar en laten het er beter uit zien. De producten zijn geschikt voor zowel donkere of lichte blondines.

  • Voor blonde haren
  • Parabeenvrij

De Sheer Blond producten van John Frieda

Naast dat de producten glans geven, zorgen ze ervoor dat de gele gloed uit het haar wordt verwijderd. Hierdoor hoeft blond haar er nooit meer dof, futloos of onverzorgd uit te zien. De producten laten het haar ongekend stralen en geven een nieuwe dimensie aan blond haar. Voor elk gewenst resultaat is er een passend product. Zo zijn er meerder shampoos zoals de John Frieda Sheer Blonde Everlasting Blonde Colour Preserving Shampoo speciaal voor geverfd haar. De shampoo behoudt de blonde kleur langer. De Sheer Blond lijn bestaat ook uit meerdere conditioners. De Sheer Blonde Go Blonder Lightening Conditioner licht het blonde haar geleidelijk op voor een frisse, zonnige look het hele jaar door. Ook de vochtbalans wordt hersteld door de conditioner, hierdoor wordt het haar gezond en zacht. Daarnaast is er de Sheer Blonde Crystal Hold Hairspray. Dit is een formule met anti-geel effect. Deze hairspray zorgt dat het haar niet dof wordt en laat blond haar glanzen en schitteren. Crystal Hold is een soepele haarspray om het haar makkelijk in model te brengen met een langdurige fixatie. Naast deze producten bestaat de Sheer Blond lijn nog uit vele andere producten die speciaal zijn ontwikkeld voor blond haar.

Sheer Blond producten bestellen

Geef nu uw blonde lokken een extra boost met de fijne producten van John Frieda! Bestel vandaag en heb de Sheer Blond producten morgen al in huis. Heeft u nog vragen over de haarverzorgingsproducten van John Frieda of wilt u graag een uitgebreid persoonlijk advies? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare afdeling. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 8:30- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].