Iedereen wil dat zijn of haar haren er perfect uit zien, of het nu krullend haar of steil haar is. Ook aan deze gebruikers heeft John Frieda gedacht. Met alle verschillende foams, glanssprays, krullensprays, stylingsprays en crèmes, zit er voor ieder haartype wat tussen. Met deze producten zien alle typen haar er verzorgd uit en blijft het kapsels gedurende de hele dag in model.

John Frieda heeft verschillende productlijnen met stylingproducten. Zo is er de Luxurious Volume lijn voor ongekend volume en de Frizz-Ease lijn voor perfect glad en pluisvrij haar. Daarnaast zijn er de Brilliant Brunette lijn en de Sheer Blonde lijn welke specifiek voor bruin of blond haar zijn. Tot slot heeft de Full Repair lijn nog stylingproducten die beschadigd haar verzorgen en in model houden.

De John Frieda styling producten zijn net als alle andere haarverzorgingsproducten van John Frieda gebaseerd op celebrity haartrend en dus zeer innoverend. Met deze producten kan elke haarstyle worden bereikt. Daarnaast zijn een hoop van deze producten parabeenvrij, dus ideaal voor mensen met een allergie.

Wilt u meer informatie over John Frieda styling producten of heeft u vragen hierover? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, die zullen u adviseren en verder helpen.