José Eber

  • Volledig assortiment
  • Authorized José Eber verkooppunt
  • Levenslange garantie via José Eber
José Eber

José Eber

José Eber is hét merk op het gebied van stylingtools. De naam is afkomstig van de haarstylist en eigenaar José Eber. Deze bekende haarstylist is al jaren een bekende naam in de hoofdstad van de beautyscène, Los Angeles. Hij heeft in zijn lange carrière al vele bekende sterren mogen helpen bij het stylen van hun haar. Enkele grote en bekende namen zijn Cher en Elizabeth Taylor. Tegenwoordig houdt hij zich meer bezig met de verkoop van zijn stylingtools. Deze stylingtools zijn in het bezit van de nieuwste en meest moderne technologie die wordt gecombineerd met een feilloos design. Kortom, de ideale stylingtools voor een perfecte uitstraling.

De producten

Bij JohnBeerens.com kan u verschillende stylingtools van José Eber vinden. Het assortiment stylingtools bestaat uit verschillende krultangen, stijltangen en föhns. Hierdoor is er altijd een product dat past bij uw haartype. Onze beautyexperts zijn een enorme fan van de José Eber World’s Fastest Stijltang. Deze stijltang bereikt namelijk binnen 5 seconden de ingestelde temperatuur waardoor men binnen een korte tijd kan genieten van de perfecte look. Deze stijltang is tevens in het bezit van de ionische technologie waardoor de haren niet gaan pluizen, niet statisch worden en kunnen genieten van een prachtige glans.

Bestel José Eber bij JohnBeerens.com

Wilt u ook genieten van een prachtige look? Bestel dan vandaag nog uw favoriete stylingtools van José Eber. Bij JohnBeerens.com kan u eenvoudig en veilig uw favoriete beautyproducten en stylingtools bestellen. Wanneer het product op voorraad is en u bestelt het voor 22:00 uur, dan heeft u het morgen al in huis. Indien u meer informatie wenst over de producten van José Eber, kan u contact opnemen met onze beautycare via beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag