Categorie navigatie:

Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Geursoort
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

K3

(1 artikel)
Bekijk alles
K3 (1 artikel)
Bekijk alles

K3

Het succes van K3 is intussen bij iedereen bekend: de groep bestaat al jaren en verkocht tot nu toe al zo’n 4.200.000 albums en singles. De shows van K3 lokten in totaal al meer dan 1.800.000 toeschouwers naar theaterzalen in België & Nederland, de meisjes vulden zelfs 12 keer op rij Ahoy. Maar het bleef niet bij zingen allee. K3 speelde ook in verschillende musicals en langspeelfilms, en heeft sinds 2003 een eigen Tv-programma: 'De Wereld van K3'.  

De K3 lijn

Dat de meisjes van K3 er altijd tiptop in orde uitzien, wisten we al langer. Maar nu lanceren ze ook een lijn met beauty- en verzorgingsproducten, zodat ook hun kleine, grote fans steeds piekfijn voor de dag kunnen komen. Zo gaan alle meisjes vanaf nu met plezier in bad of de douche en ruiken ze nadien heerlijk fris en fruitig. De beauty en verzorgingproducten van K3 zijn nu ook verkrijgbaar op JohnBeerens.com.  De lijn bestaat uit; een conditioner-shampoo, een gevulde toilettas, een make-up set, bodysprays en verschillende soorten lipgloss setjes. Al de producten hebben een leuk design met natuurlijk de 3 meiden van K3 erop. Niks leuker dan de oude vertrouwde meiden van K3 op je shampoo of bodyspray! De producten hebben allen een unieke geur. De K3 Make-up setjes zijn ook ideaal om cadeau te geven.

Beschermingsmechanisme

Het natuurlijke beschermingsmechanismen is bij kinderen tussen 2 en 10 jaar nog niet volledig ontwikkeld. De kinderhuid is nog kwetsbaar, daarom staan bij de verzorgingproducten van K3 bescherming en hydratatie voorop. De milde formules van de verzorgingsproducten zijn verrijkt met verzachtend abrikoosextract en een heerlijk fruitig parfum, zodat verzorging niet alleen nuttig maar ook echt leuk is.

Veilig online K3 producten bestellen

Laat uw kind volop genieten van de super leuke en fijne producten van K3! Bestel ze vandaag nog en heb de producten morgen al in huis. Heeft u nog vragen over de producten van K3 of wilt u graag een advies? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare afdeling. Zij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 en via [email protected].