K3 Haarverzorging

De meiden van K3 zien er altijd tiptop uit! Nu kunnen ook de kleinste grote fans er super goed uitzien met de haarverzorgingsproducten van K3! Het haar zal zeer zacht worden en daarnaast fris en fruitig ruiken met de shampoo en conditioner.

  • Geschikt voor meiden van 4 tot 11 jaar
  • Geschikt voor alle haartypen
  • Makkelijk doorkambaar haar

Het haarverzorgingsproduct van K3

Met de K3 Shampoo en Conditioner 2-in-1 wordt het haar op milde wijze verwend dankzij het verzachtende abrikozenextract. Deze shampoo en conditioner bevat een unieke 2-in-1 formule en is geschikt voor ieder haartype. Het haar hoeft maar 1 keer gewassen te worden en is na het wassen makkelijk doorkambaar en zijdezacht. Daarnaast bestaat dit product uit een milde formule die de kinderhuid beschermd en hydrateert.  

Beautycare afdeling

Laat uw kind plezier krijgen in het wassen van het haar met de shampoo en conditioner 2-in-1 van K3! Heeft u nog vragen over de K3 producten of wilt u advies? Neem dan contact op met onze Beautycare team. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 8:30- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].