K3 Huidverzorging

Ook voor kinderen is het belangrijk om de huid in een goede conditie te houden. Met de huidverzorgingsproducten van K3 wordt dit ook nog eens super leuk! De producten hydrateren de huid en laten een heerlijke geur achter.

  • Alle huidtype
  • Dynamische start van de dag
  • Energieke parfum

De huidverzorging producten van K3

De huidverzorgingslijn van K3 bestaat uit drie producten. Met de K3 Bodyspray Energy kan er meteen genoten worden van een energieke parfum boordevol frisse accenten van appels en bessen, vermengd met een vleugje vanille. Hiernaast is er ook nog de K3 Bodyspray Paradise.  Deze bodyspray heeft een paradijselijk parfum dat zoete frambozen en cassis perfect mixt met het aroma van exotische bloemen. Verder bestaat de lijn ook nog uit een douchegel. Met de K3 Douchegel word de huid gereinigd en meteen ook verzorgd. Dit is een mild schuimende K3 douchegel met verzachtende abrikozenextracten en hydraterende bestanddelen.

Veilig K3 producten bestellen

Geniet van de super leuke huidverzorgingsproducten van K3! JohnBeerens.com is een officieel verkooppunt van K3. U bent gegarandeerd van 100% authentieke producten. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 8:30- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].