Categorie navigatie:

K3 Make-up

Voor jonge meiden is het super leuk om met make-up bezig te zijn. Wat is er nu leuker dan de make-up te dragen van K3? De meisjes van K3 zien er altijd tiptop uit en nu kunnen ook de grootste fans er super uitzien met de make-up producten van de meiden.

  • Voor alle huidtypen
  • Lekkere fruit- smaakjes en geuren
  • Geschikt voor meiden van 4 tot 11 jaar
  • Zeer geschikt als cadeautje

De Make-up producten van K3

De make-up producten van K3 zijn een echte must-have voor jonge meiden! De K3 Make-up Set bevat een sprankelende oogschaduw, een stralende roze blush met glitters, een schitterende donkerroze lipgloss met kersensmaak en een douchegel met abrikozengeur. In de K3 toilettas zit een glanzende roze lipgloss met een watermeloen smaakje en een verzorgende roze lippenbalsem met kersensmaak.  Ook zit er een heerlijke douchegel met abrikozenextract in die de huid verzorgd. De K3 Make-up lijn bestaat verder nog uit drie trio sets in verschillende smaken. Zo is er de K3 Trioset Kers. Hierin zit een glanzende donkerroze lipgloss, een nagellakje en een verzorgende donkerroze lippenbalsem. De K3 Trioset Abrikoos bevat een glanzende oranje lipgloss, een nagellak en een verzorgende oranje lippenbalsem. Als laatst is er de K3 Trioset Meloen. Dit trioset bevat dezelfde producten als de andere sets, echter ruiken en smaken deze producten naar meloen.

Veilig online K3 producten bestellen

Laat uw kind volop genieten van de super leuke en fijne make-up producten van K3! Bestel ze vandaag nog en heb de producten morgen al in huis. Heeft u nog vragen over de producten van K3 of wilt u graag een advies? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare afdeling. Zij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 en via [email protected].