Kardashian Beauty Bruiningsproducten

Geniet nu van een heerlijk bruine teint met de Kardashian Beauty bruiningsspray! Speciaal voor mensen die graag een bruin kleurtje willen hebben, maar de zonnebank graag willen vermijden heeft Kardashian Beauty een bruiningsspray ontworpen.

  • Camoufleert oneffenheden
  • Vrij van parabenen en siliconen
  • Laat geen vlekken achter

De bruiningsproducten van Kardashian Beauty

De zusjes Kardashian hebben altijd een prachtige bruine teint, wilt u zelf ook mooie bruine benen zonder oranje gloed? De Kardashian Beauty Sunbeam Airbrust leg Spray brengt u gemakkelijk een natuurlijk bruine kleur aan. Met deze spray tan zien uw benen eruit alsof u net van vakantie terug komt. Met deze Self Tanning spray kunt u gemakkelijk thuis de Kardashian look creëren. Als u een zelf de bruiningsspray aanbrengt is het belangrijk dat de huid van te voren goed gescrubt is, zodat alle dode huidcellen verwijderd zijn. Zorg dat u de tanning spray vanaf 15 cm gelijkmatig aanbrengt. Het is belangrijk dat u tot 4 uur na het aanbrengen van de spray geen douche neemt. 

Bruiningsproducten online bestellen

Bestel vandaag nog en heb morgen al een mooi bruin kleurtje met de Airbrust leg spray van Kardashian Beauty! Als u nog vragen over de producten van Kardashian Beauty heeft of als u graag een uitgebreid persoonlijk advies wilt krijgen, neem dan contact op met onze beautycare afdeling. Zij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 en via [email protected]