Kardashian Beauty Eyeliner

Een eyeliner geeft de ogen een intense blik en een extra expressie, hierdoor vallen de ogen beter op. Anders dan een oogpotlood is eyeliner vloeibaar waardoor deze minder snel vlekt of vervaagd. Er kan gevarieerd worden met dikke of dunne lijnen en donkere of lichtere lijnen.

  • Gemakkelijk strakke lijnen maken zonder vlekken

De eyeliners van de Kardashians

Met de Eyeliners van Kardashian Beauty kunt u de ogen net een wat intensere look geven. Zo geeft de Film Noir Eyeliner de ogen een stralende intense blik zonder te knoeien. Wilt u eens wat anders dan zwart dan is deze eyeliner ook verkrijgbaar in een mooie bruine kleur. Met de Film Noir Eyeliner creëert u zelf gemakkelijk dezelfde mooie oogopslag als Kim Kardashian. Ook bestaat de lijn uit een azuurblauwe eyeliner. Met de Kardashian Beauty Oceanliner kan gemakkelijk een strakke lijn aangebracht worden die de hele dag goed blijft zitten zonder te vervagen. Daarnaast is de Kardashian Beauty Insinde Story Eyeliners een set bestaande uit twee eyeliners. Als laatst bestaat de Kardashian Beauty Eyeliner lijn uit het Kardashian Beauty Gleam Club Oogpotlood. Dit  oogpotlood is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Deze 3 kleuren hebben een mooie metallic achtige kleur waarmee u een speciale look kunt creëren.

Beautycare afdeling

Geef uw ogen een intense blik met de eyeliners van Kardashian Beauty! Mocht u nog vragen hebben over de producten van Kardashian Beauty , dan kunt u altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten. Zij geven u altijd het uitgebreid en persoonlijk advies. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 8:30- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].