Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Kardashian Beauty Foundation

(1 artikel)
Bekijk alles
Kardashian Beauty Foundation (1 artikel)
Bekijk alles

Kardashian Beauty Foundation

Elke vrouw wil graag een egale en stralende huid. Met foundation kunt u oneffenheden, rood tinten en donkere plekken camoufleren. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat de foundation goed wordt aangebracht. Voordat u de foundation aanbrengt kunt u eerst een primer gebruiken, deze zorgt dat de huid glad en egaal wordt zodat de foundation gelijkmatig kan worden aangebracht.

  • Verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren
  • Mooi egale huid en een natuurlijke look
  • Laat de huid ademen
  • Vrij van parabenen en alcohol

De foundation van Kardashian Beauty

Met Kardashian Dual Foundation Compact krijgt u een prachtige stralende natuurlijke teint zonder dat het er nep uitzien. Deze crème foundation is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, van een lichte beige tot donkerbruin, zodat er voor elk huidtype een passende kleur te vinden is. Om het gezicht nog wat meer kleur en levendigheid te geven kunt u een bronzer en highlighter gebruiken.

Kardashian Beauty Foundation online bestellen

Bestel voor 20:00 uur de foundation van de Kardashians en geniet morgen al van een egaal en gezond uitziend gezicht! Als u nog vragen over de producten van Kardashian Beauty heeft of als u graag een uitgebreid persoonlijk advies wilt krijgen, neem dan contact op met onze beautycare afdeling. Zij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 en via [email protected]