Kardashian Beauty Gezichtsmaskers

Gezichtsmaskers zijn er in veel verschillende soorten omdat elke huid anders is. Een masker voedt de huid en verwijderd dode huidcellen. De huid wordt gereinigd, verzacht en gekalmeerd zodat na het gebruik van het masker de huid er weer stralend uit ziet en heerlijk zacht aanvoelt. Daarnaast is een gezichtsmasker een echt verwen moment voor de huid.

  • Vochtinbrengend
  • Verfrissend
  • 24K goud pigmenten 
  • Vrij van parabenen en siliconen

Het gezichtsmasker van Kardashian Beauty

Kardashian Beauty heeft een wel heel speciaal gezichtsmasker in het assortiment, namelijk het Million Dollar Mask. Dit gezichtsmasker bevat 24K gouden pigmenten welke een subtiele gouden glans achter laten, deze gouden deeltjes reflecteren licht waardoor oneffenheden minder zichtbaar zijn. Het masker verzorgt het gezicht en zorgt dat een doffe teint wordt verbeterd. De porie grootte wordt verminderd, de cel vernieuwing gestimuleerd en het gezicht krijgt een prachtige glans.

Kardashian Beauty Gezichtsmaskers online bestellen

Geef uw huid de verzorging die het verdient en geniet van het heerlijke vochtinbrengend masker van Kardashian Beauty! Voor meer informatie over het masker van Kardashian Beauty kan u terecht bij onze beautycare. Hier krijgt u een uitgebreid persoonlijk advies over de producten. Telefonisch zijn zij bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].