Kardashian Beauty Highlighters

De Kardashian Beauty Highlighters geven u een gezonde en stralende look. Een highlighter kan zowel op de ogen als op het gezicht worden gebruikt en licht deze delen op.

  • Stralende look
  • Highlighter voor zachte focus
  • Geeft accent aan het gezicht
  • Verkrijgbaar in 3 kleuren

De Kardashian Beauty Highlighter

De Intimate Spotlight kunt u gebruiken op de jukbeenderen, de neusbrug, onder de wenkbrauw, boven de hoogste hoek van de wenkbrauw, op de cupidoboog van de mond , op het voorhoofd of de kin. Ook kunt u een zachte focus creëren door de highlighter alleen te gebruiken op de ogen, lippen en wangen. Als u de highlighter aanbrengt op het wenkbrauwbot, vlak onder de wenkbrauw kunt u de kleur mooi laten overlopen in de oogschaduw. Hiermee wordt de vorm van de wenkbrauwen benadrukt en zien de ogen er frisser uit.

Beautycare afdeling

Laat uw gezicht stralen met de Highlighter van Kardashian Beauty! Bestel vandaag nog de beste highlighter bij JohnBeerens.com. Indien u meer wilt weten over de producten van Kardashian Beauty of u zit met een dringende vraag, schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare. Zij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 en via [email protected]