Kardashian Beauty Lipstick

Laat uw lippen er mooi, verzorgd en super verleidelijk uitzien met de lipstick van de Kardashians! Een goede lipstick geeft een mega boost! Zo verdoezelt het minpunten en trekt de lipstick alle aandacht naar de prachtige mond. Daarnaast verzorgd de Kardashian lipstick de lippen en houdt hij ze ook soepel en zacht.

  • Mooi, verzorgde lippen
  • Langdurig resultaat
  • Makkelijk aan te brengen

De Kardashian Lipstick

De Joysticks van Kardashian zijn intense kleuren lipstick die makkelijk aan te brengen zijn en lang blijven zitten. De lipsticks zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar van zachte nude tinten tot knal roze en rode kleuren, wat de trend van dit moment is. Met de Kardashian Beauty Joy Stick Lipstick zien de lippen er mooi, verzorgd en verleidelijk uit. De lipstick heeft een crème structuur en is daardoor gemakkelijk aan te brengen. Door de vorm van een potlood is de Joy Stick Lipstick heel precies aan te brengen. Naast het gebruik van de lipstick kan u ook de ogen mooi laten stralen met de oogschaduw van de Kardashians.

Bestel online bij JohnBeerens.com

Creëer een onvergetelijke glimlach met de lipstick van Kardashian Beauty en bestel vandaag nog bij JohnBeerens.com. Indien u meer wilt weten over de producten van Kardashian Beauty, schroom dan niet om contact op te nemen met ons Beauty Care Team via: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].