Kardashian Beauty Oogschaduw

Met de oogschaduw van Kardashian Beauty zorgt u ervoor dat u een bovennatuurlijke schoonheid creëert bij het knipperen van uw ogen. Deze mooie tinten ontstaan door een glinsterende teint.

  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Voor overdag en in de avond

De oogschaduws van de Kardashians

De oogschaduw lijn bestaat uit meerdere producten. Zo is er de Kardashian Beauty SheBang Eye Transformation Kit. Deze kit bestaat uit een neutrale oogschaduw palet, waterafstotend en vlekvrije zwarte kohl eyeliner potlood en adembenemende, lange nepwimpers. Hiernaast hebben alle zusjes een eigen oogschaduw palet waarbij ze hun favoriete, gecombineerde kleuren oogschaduw willen delen met de vrouwen! Zo bestaan de kleuren van Khloé uit gouden tinten, de kleuren van Kim uit grafiet tinten en de kleuren van Kourtney uit rosé gouden tinten. De oogschaduwpaletten bestaan ieder uit 8 kleuren oogschaduw, waarbij er 4 matte en 4 shimmer tinten zijn. Het onderste niveau van de paletten bevat twee mooie highlighters. De oogschaduw is klein genoeg om hem makkelijk mee te nemen en is dus ideaal om in de handtas mee te nemen. Daarnaast bestaat de Oogschaduw lijn ook uit de Kardashian Beauty Double Up Eyeshow sticks. Deze super intense, reflecterende kleuren blijven lang zitten en door de hydraterende ingrediënten voelen ze licht aan op de oogleden.

Kardashion Oogschaduw  bestellen bij JohnBeerens.com

Laat uw ogen glamorous schitteren met de oogschaduws van de Kardashians! Bestel vandaag nog de producten en krijg ze morgen al thuis geleverd! Indien u graag meer informatie wilt over de verschillende Kardashian Beauty producten, kan u altijd contact opnemen met ons Beauty Care Team via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.