Kebelo

Kebelo is een merk wat kwalitatief hoogstaande haarproducten levert. Johnbeerens.com heeft een divers assortiment aan Kebelo producten. Kebelo producten hebben een hydraterende en verzorgende werking voor het haar, waardoor uw haar altijd in topconditie is. De producten uit de lijn zijn zeer duurzaam en zijn gemaakt van natuurlijke producten.

  • Laat pluizig haar verdwijnen
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Hydraterende en verzorgende werking

De Kebelo haarverzorgingsproducten

De Kebelo lijn bestaat uit een Revatilising Masker, een shampoo, conditioner, Enriching Masker, een silk en een Revitalising set. Kebelo haarverzorging is het einde van pluizend haar, het begin van glans en mooi haar. De Kebelo high performance producten zijn voorzien van de perfecte mix van ingrediënten om pluizend haar te voorkomen en te zorgen dat het langer glanst. De Enriching serie is voor droog en stug haar en de Revitalising serie is voor fijn, normaal of vettig haar. Zo heeft Kebelo dus voor ieder haartype het juiste product.

Kebelo online bestellen

Wilt u af van uw pluizend haar? Kies dan voor producten van Kebelo! Bestel de producten vandaag nog en geniet morgen al van deze heerlijke producten. Heeft u nog vragen over de Kebelo lijn? Neem dan contact op met onze beautycare afdeling. Door veel kennis en ervaring kunnen zij u optimaal helpen bij het geven van advies en het beantwoorden van uw vragen! U kunt onze beautycare afdeling bereiken op werkdagen van 8.30-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].