We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kérastase verzorging

Onze haren zijn slechts een klein onderdeel van het uiterlijk maar wel bepalend voor een verzorgde uitstraling. Daarom is het belangrijk dat de haren goed worden verzorgd. Het is belangrijk dat er altijd wordt gekozen voor een product dat past bij uw haartype en uw wensen. Kérastase heeft een breed gamma aan verzorgingsproducten in verschillende productsoorten. Zo heeft Kérastase verschillende serums, olies en gels.

  • Geschikt voor ieder haartype
  • Herstelt en voedt van binnenuit 
  • Leave-in treatment

Het assortiment van Johnbeerens.com

Wanneer de juiste verzorgende producten worden gebruikt, kan u een perfecte uitstraling verkrijgen! Daarom heeft Kérastase verschillende verzorgingsproducten die de basis vormen voor verzorgde haren. De Kérastase Elixir Ultime Nourishing Oil Gold is bijvoorbeeld een echte aanrader, dit is een haarserum en treatment voor alle haartypes. Het serum bevat ingrediënten zoals Mais olie, Pracaxi olie, Camelia olie en Argan olie die zorgen voor ultiem zacht en glanzend haar. Het haar wordt gedurende 24 uur beschermd tegen vochtige omstandigheden en wordt diep gevoed. Kérastase Elixir Ultime Nourishing Oil Gold helpt de haarvezel te herstellen, gaat splijten van het haar tegen en beschermt het tegen hitte van stylingstools.

Kérastase verzorging veilig bestellen

Geniet van gezonde haren met de verzorging van Kérastase . Wilt u meer informatie over de verzorging of over het merk Kérastase dan kan u contact opnemen met onze beautyspecialisten via ons mailadres [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder de perfecte masker te vinden!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje