Keratin Revolution

Keratin Revolution werd opgericht in 2010 door Ben Collins en Martin Gallagher. Het ondernemende duo zag een gat in de opkomende niche-industrie van op keratine gebaseerde behandelingen voor het haar. Keratin Revolution is een goede behandeling voor uw haar. De behandeling met keratine zorgt ervoor dat uw haar glad, zacht en pluisvrij aan voelt tot wel 5 maanden na het gebruik van de behandeling. Beautywebshop JohnBeerens.com is een van de webshops waar dit kwalitatieve merk verkrijgbaar is. De merkbelofte van Keratin Revolution is dat veiligheid voor het haar voorop staat.

  • Het haar wordt glad, zacht en pluisvrij
  • Kwalitatieve producten
  • 100% vrij van formaldehyde

De Keratin Revolution producten

De Keratin Revolution Keratin Therapy is een keratinebehandeling voor alle soorten haar. De keratinebehandeling werkt van wortel tot de haarpunten en transformeert het haar volledig tot natuurlijk ogend en glanzend haar. Daarnaast bestaat de lijn ook uit een spray. De Keratin Revolution Argan Oil Spray gaat kroezend haar tegen en geeft een mooie glans aan het haar. Tevens beschermt de spray tegen de hitte van stylingtools en tegen invloeden van buitenaf en herstelt het de gespleten haarpunten. Al de behandelingen zijn veilig en werken intensief en effectief op het haar.

Beautycare afdeling

Heeft u vragen over de producten van Keratin Revolution? Neem dan contact op met onze Beautycare afdeling. Ons team staat voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. U kunt onze beautycare afdeling bereiken op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].