1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Keune Paste

Met de Paste van Keune kunt u uw haar stylen met een sterke hold en matte finish zoals u dat wil. Haarpasta zorgt ervoor dat het haar niet hard wordt, zo heeft u ook geen last van restjes in het haar.

Het product voor een matte finish

Onze beautyexperts weten alles omtrent beauty in de breedste zin. Zij vinden het daarom ook belangrijk dat een goed haarproduct wordt gekozen. Het is namelijk belangrijk dat onze klanten zich goed voelen en dit ook uitstralen. Een goede haarpasta past bij het haartype en zorgt voor een langdurige hold.

Voor een maximale hold en minimale glans kunt u kijken naar Keune Design Line Power Paste Tube. Deze is ideaal om definitie, textuur en structuur te geven aan kort en halflang haar. En dankzij zijn korte droogtijd in combinatie met hold niveau 10 maakt u in een handomdraai een look die de hele dag in model blijft.

Heeft u toch liever door de dag heen de vrijheid om van look te veranderen? Ga dan voor de Keune Design Line Molding Paste met een hold van niveau 6 en glans factor van 3. Dankzij een unieke formule biedt hij textuur, volume en beweging aan kort tot halflang haar. Ook biedt hij een dubbele bescherming tegen vrije radicalen en invloeden van buitenaf.

Bestel uw favoriete Keune product bij JohnBeerens.com

Geniet u graag van een goed verzorgd voorkomen? Dan bent u bij JohnBeerens.com aan het juiste adres. Met ons ruime assortiment zit er altijd wel het product voor u bij. Indien u toch niet helemaal zeker bent en meer informatie wenst over de producten van Keune, kunt u contact opnemen met onze beautycare via beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag