Merken
  1. (4)
Haartype
  1. (1)
  2. (1)
Levertijd
  1. (4)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Keune Wax

(4 artikelen)
Bekijk alles
Keune Wax (4 artikelen)
Bekijk alles

Keune Wax

De verschillende Keune Wax variëren in hold en glans zo zit er voor elk kapsel wel een geschikte product bij. En omdat ze makkelijk uitwasbaar zijn heeft u ook geen last van te vettig haar. Ideaal als u dus zelf al een iets vettere hoofdhuid heeft.

Creëer uw favoriete kapsels

Gaat u voor een kort en extreem kapsel om uw haar meer kracht te geven? Dan is de Keune Design Line Forming Wax ideaal voor u. Deze wax, gemaakt van natuurlijke bijwenwas, zorgt ervooor dat u uw kapsel op elk gewenst moment makkelijk kunt stylen en restylen. Met een hold van niveau 5 en glansfactor 7 biedt deze Keune Wax een gemiddelde versteviging.

Met kort tot middellang haar kunt u ook kiezen voor de Keune Design Line Press Wax. Deze wax in de vorm van een spray is niet vet en houd het haar licht en is daarom uitermate geschikt voor een nonchalante en warrige look met veel volume. Ideal voor een dag aan de kust. Met een holdfactor van 4 en shinefactor van 6 is het wel een van de minder verstevigende Keune Wax.

Uw favoriete Keune Wax bij JohnBeerens.com

Wanneer u vandaag voor 22.00 nog uw favoriete stylingproduct bestelt bij JohnBeerens.com geniet u morgen al van een perfecte look. Met een goed stylingproduct kan u helemaal naar eigen wens het perfecte kapsel creëren. Een creatie die daarna ook nog lange tijd in model blijft. Indien u twijfelt of een bepaalde Keune wax de juiste keuze is, dan kan u contact opnemen met onze beautycare. Zij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of via beautycare@johnbeerens.com.