Merken
  1. (1)
Haartype
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Kevin Murphy Luxury

(1 artikel)
Bekijk alles

Kevin Murphy Luxury

De Kevin Murphy Luxury lijn is speciaal ontwikkeld om droog, ruw en dik haar te behandelen. Na gebruik van deze producten voelt het haar zacht en soepel aan en is het haar diep gehydrateerd. Het haar is verzorgder en geeft een mooie gezonde uitstraling.

  • Geschikt voor dik of ruw haar
  • Maakt het haar weer flexibel
  • Voorziet het haar van een mooie glans
  • Sulfaat- en parabeenvrij
  • Verpakkingen zijn Eco Friendly 
  • Niet getest op dieren 

De Luxury lijn

De Kevin Murphy Luxury Wash Shampoo is verrijkt met natuurlijke ingrediënten die het haar diep hydrateren en schade tegen gaan. Doordat het dikke, ruwe haar soepeler aan zal voelen, zal het haar voortaan beter beheersbaar zijn.  De Kevin Murphy Luxury Rinse Conditioner is geschikt voor dik en grof haar. Het haar wordt soepel en glad gemaakt terwijl de flexibiliteit van het haar wordt verbetert. Het geeft beschadigd en droog haar meer vocht vanuit de wortels tot aan de punten. Na het verzorgen van het haar met de shampoo en conditioner, kan het haar perfect in model worden gebracht met de producten van de finishing lijn van Kevin Murphy.

Persoonlijk, passend advies

Wij van JohnBeerens.com vinden het erg belangrijk om u zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het maken van de juiste keus. Onze beautyspecialisten willen u graag helpen om uw vragen te beantwoorden en u persoonlijk advies te geven over onze producten! U kunt onze beautycare afdeling bereiken op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].

Kevin Murphy Luxury (1 artikel)
Bekijk alles