1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Kevin Murphy Super Goo
  € 28,50
  • Sterke hold maar toch flexibel
  • Lange houdbaarheid
  • Water oplosbaar
  • Vrij van parabenen en sulfaten
  • Bevat Bamboe, Brandnetel en Groene thee 
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Kevin Murphy Gel

Om het haar extra stevigheid te geven, is een stylingproduct als een gel een echte aanrader. Met behulp van een gel kan het haar goed in model worden gebracht. ’s Werelds meest bekende en gevraagde haarstylist kon daarom ook niet achterblijven toen hij zijn stylingproducten ging ontwikkelen. Een gel geeft de haren immers een prachtige wetlook en houdt het haar in model. Daarnaast is een gel vaak gemakkelijk uit het haar te verwijderen.

Kevin Murphy Super Goo

Kevin Murphy Super Goo is een fijne gel voor het haar. Deze gel blijft, in tegenstelling tot vele andere gels, flexibel. Hierdoor wordt het volume en de beweeglijkheid behouden. Daarnaast heeft de Kevin Murphy Super Goo een sterke hold. De gel is uitermate geschikt voor ieder haartype, ook voor sterk krullend haar. De fijne gel is tevens wateroplosbaar en makkelijk om uit het haar te verwijderen.

Kevin Murphy Gel online bestellen

Wanneer u de haren perfect in model wilt brengen, biedt Kevin Murphy de ideale gel. Een goede gel zal het haar in model brengen zodat u kan genieten van de gewenste look. Hierdoor zal u kunnen stralen door de geweldige look die u heeft. Wilt u echter meer informatie over de Kevin Murphy Gel? Dan kan u altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje