Merken
  1. (2)
Levertijd
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Kissing Elixirs

(2 artikelen)
Bekijk alles
Kissing Elixirs (2 artikelen)
Bekijk alles

Kissing Elixirs

Kissing Elixirs biedt producten aan voor de mond- en lipverzorging en daarnaast ook nog een parfum rollerstick met een heerlijke vanillegeur in het assortiment heeft. Alle producten van Kissing Elixirs hebben een frisse geur en bevatten geen stoffen die schadelijk zijn voor het lichaam.

De producten van Kissing Elixirs

Kissing Elixirs heeft de eerste moderne en effectieve mondspray in 2 verschillende varianten, namelijk Mint Vanilla en Cinnamint. De spray werkt sneller en gemakkelijker dan een pepermuntje of kauwgom en is ook nog eens gezonder voor het gebit. Onaangename geurtjes worden vervangen door een heerlijk frisse adem. Kissing Elixirs heeft ook lippenbalsems, met of zonder een kleurtje, die de lippen een intense voeding en verkoeling geven. De lippen worden intens gehydrateerd en de vochtbalans wordt hersteld. De lipbalm bestaat uit Mint Vanilla, Natural Liquid en Cinnamint. Daarnaast bestaat de lijn ook uit een parfum rollerstick. De Vanilla Roll On Perfume Oil is een parfum rollerstick van Kissing Elixirs met een heerlijk frisse vanillegeur. Deze parfumolie kan aangebracht worden op elk gewenst deel van het lichaam en is vanwege het kleine formaat handig om mee te nemen. Tot slot bestaat de lijn ook nog uit een Kissing Elixirs Kissing Booth. Dit set bevat een Vanilla Roll On Perfume Oil en een 100% Natural Fresh Breath Mist Mint Vanilla.

Kissing Elixirs online bestellen

Geniet van een frisse mond- en lipverzorging met de producten van Kissing Elixirs! Heeft u vragen over de producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder! Door veel kennis en ervaring kunnen zij u optimaal helpen bij het geven van advies en het beantwoorden van uw vragen! U kunt onze beautycare afdeling bereiken op werkdagen van 8.30-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].