Merken
  1. (10)
Huidtype
  1. (10)
  2. (1)
Levertijd
  1. (10)
Populair
  1. (10)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Konjac Sponge Company

(10 artikelen)
Bekijk alles
Konjac Sponge Company (10 artikelen)
Bekijk alles

The Konjac Sponge

Om het lichaam zo goed mogelijk te reinigen bestaat het assortiment uit meerdere Konjac sponges. Deze sponges zorgen ervoor dat dode huidcellen verdwijnen en de poriën verkleinen.  De huid zal weer super zacht en schoon aanvoelen!

  • Voor lichaam en gezicht
  • Gaat mee-eters en overtollig talg tegen
  • Geschikt voor de acne gevoelige huid
  • Verstrakt poriën
  • Voor ieder huidtypen

De Konjac sponges

Het assortiment bestaat uit vele sponges. Sommige zijn speciaal ontwikkeld voor het gehele lichaam en anderen weer voor het reinigen van het gezicht. Zo is er de The Konjac Sponge 6 Wave Green Clay Sponge. Deze spons is speciaal voor het reinigen van het lichaam. De spons is speciaal geschikt voor de vette en smet gevoelige huid. Daarentegen is de The Konjac Sponge 6 Wave Pink Clay Sponge geschikt voor mensen die lijden aan de extreme weersomstandigheden van de airconditioning, overmatige blootstelling aan de zon en centrale verwarming. De Konjac Sponge Company Facial Puff Sponge 100% pure is een spons om het gezicht mee te reinigen. Deze spons verwijderd mee-eters en exfolieert de huid. De unieke structuur van de spons stimuleert de bloedsomloop en activeert de celvernieuwing van de huid. Verder bestaat de lijn nog uit vele andere sponges!

Beautycare afdeling

Bestel vandaag nog een Konjac Sponge en geniet morgen al van een heerlijk verzorgde en schone huid! Heeft u nog vragen over welke sponge het beste bij uw huidtype past? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected]. Zij beantwoorden graag al uw vragen!