Merken
  1. (6)
Haartype
  1. (2)
  2. (2)
  3. (1)
  4. (1)
  5. (1)
  6. (1)
Levertijd
  1. (4)
  2. (2)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

La Biosthetique

(6 artikelen)
Bekijk alles
La Biosthetique (6 artikelen)
Bekijk alles

La Biosthetique

La Biosthetique is een merk dat in 1939 opgericht is in Parijs. La Biosthetique is een merk dat staat voor haar zeer effectieve cosmeticaproducten. Het merk heeft een uitgebreid assortiment van haar en- hoofdhuidverzorging tot styling producten. La Biosthetique gebruikt natuurlijke grondstoffen en zorgt voor een maximale verdraagzaamheid van de producten. Ook worden er geen dierproeven gebruikt en worden de producten ontwikkeld in de modernste laboratoria en volgens de nieuwste wetenschapsstand.

De redenen waarom u moet kiezen voor La Biosthetique :

- Uitgebreid assortiment
- Perfect op elkaar afgestemde ingrediënten
- Natuurlijke grondstoffen
- Geen dierproeven
- Uitermate veel ervaring op het gebied van haar en huid

De producten van La Biosthetique

De lijn van La Biosthetique bestaat uit meerdere haarverzorgingsproducten. Zo is er de Biosthetics Fine Texture Cream Verstevigende Finishing die het haar een mooie gefinishte look geeft. Het haar wordt optimaal verstevigd en hierdoor langdurig onder controle gehouden. De Biosthetics Volume Spray is ideaal om te gebruiken wanneer het haar versteviging of volume mist. Het haar krijgt met deze spray een mooie volumeboost. Daarnaast verzorgt de Methode Energisante Stopil P Verzorgende Lotion naast het haar, ook de hoofdhuid. Tot slot bestaat de lijn uit de Structure Conditioner Douceur. Dit is een intensieve crèmespoeling. Deze conditioner is met name geschikt voor beschadigd haar. De conditioner geeft het haar soepelheid, elasticiteit en glans terug. Het haar wordt gerepareerd en de haarstructuur wordt opnieuw opgebouwd.

Veilig online bestellen

Geef uw haar de beste verzorging met de producten van La Biosthetique. Heeft u nog vragen over La Biosthetique? Onze beautyspecialisten weten precies welk product het beste bij u past en willen u daar graag advies over geven! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 8:30- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].