Merken
  1. (7)
Haartype
  1. (3)
  2. (1)
  3. (1)
Levertijd
  1. (7)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Label.M Cleanse

(7 artikelen)
Bekijk alles
Label.M Cleanse (7 artikelen)
Bekijk alles

Label.M Cleanse

Label.M Cleanse is de eerste fase van een algehele verzorging voor het haar. Tijdens deze eerste fase zal het haar worden gereinigd terwijl het ook geniet van een heerlijke verzorging. Een shampoo is daarom onmisbaar tijdens deze eerste fase van het verzorgen van het haar. Met behulp van een geode shampoo kan het haar optimaal worden gereinigd terwijl het ook wordt gehydrateerd. Omdat niet iedereen eenzelfde haartype heeft, heeft Label.m verschillende shampoos opgenomen in het assortiment. Zo is er voor ieder haartype wel een gepaste shampoo.

Het assortiment

In het assortiment van JohnBeerens.com zijn er verschillende producten van de Label.M Cleanse lijn te vinden. Deze producten zullen er voor zorgen dat resten van stylingproducten en overtollige vetten uit het haar worden verwijderd. Zo is de Label.M Deep Cleansing Shampoo uitermate geschikt om het haar diep te reinigen. De shampoo bevat verschillende natuurlijke ingrediënten zoals pepermunt en eucalyptus. Daarnaast heeft de shampoo niet alleen een reinigende functie, maar zal het de haren ook verzorgen en beschermen tegen UV-straling.

Daarnaast is de Label.M Brunette Dry Shampoo het ideale multifunctionele haarverzorgingsproduct. De droogshampoo zal het haar niet alleen opfrissen tussen twee wasbeurten in, maar geeft het haar ook zichtbaar meer volume. De droogshampoo is geschikt voor men die geniet van bruin haar en geeft het haar een prachtige en zachte finish.

Bestel uw favoriete Label.M Cleanse producten online

Wilt u uw haren optimaal kunnen reinigen en verzorgen? Bestel dan vandaag nog uw favoriete producten van Label.M Cleanse bij JohnBeerens.com. Verzorgende en stralende haren dragen namelijk bij aan een mooie uitstraling. Weet u echter niet welk Label.M Cleanse product het meest geschikt is voor uw haartype? Dan kan u eens contact opnemen met onze beautycare via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10 voor advies op maat.